Magician Evert van Asselt, uniek entertainment voor iedereen.

Goochelaar en Ballonartiest in Breda

Evert-Magic-5.jpg
Goochelaar en ballonartiest in Breda

Zoekt u een invulling voor uw feest, evenement of bepaalde gelegenheid in Breda? Een goochelaar of ballonartiest kan een grote meerwaarde zijn tijdens uw event. Wanneer u dit soort entertainment zoekt, kan Evert van Asselt u helpen. Hij heeft al verschillende evenementen en feesten als goochelaar en ballonartiest in Breda op zijn naam staan. Hij maakt ook uw evenement of feest graag tot een groot succes.

Meer dan een ballonartiest in Breda

Het is begrijpelijk dat u uw evenement of bedrijfsopening een unieke tint wilt geven. U zoekt dan wellicht ook meer dan een goochelaar en een ballonartiest. Geen standaard optredens en ballonnen. Evert van Asselt maakt uw gelegenheid graag tot een succes met o.a.

Misschien zoekt u nog net iets meer. Dat vindt u bij de centrale show van Evert. Met deze energieke en interactieve podiumshow vermaakt en verwondert hij uw gasten dusdanig, dat dit voor iedereen een onvergetelijk (bedrijfs-)feest wordt.

Diverse feesten en evenementen in Breda

Evert amuseert uw gasten graag als goochelaar en ballonartiest bij verschillende feesten en evenementen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zijn goochelacts- en shows bij:

 • Recepties;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Beurzen;
 • Bedrijfsopeningen;
 • Winkelcentra;
 • Brunches;
 • Diners;

Evert is dus voor uiteenlopende evenementen te boeken. Of u nu een particulier feestje geeft of dat het een bedrijfsaangelegenheid is, hij is voor beide beschikbaar.
Mocht u nog twijfelen of een goochelact bij uw gelegenheid past, dan kunt u hier lezen waarom een goochelaar in Breda een ware aanvulling kan zijn voor uw feest of event.

Een echte entertainer in Breda

Evert staat bekend als een echte entertainer in Breda. Wie zoekt naar hilarisch vermaak en interactie kan zijn hart ophalen. Standaard optredens kent Evert niet, want hij past zich aan naar uw wensen en mogelijkheden. Geeft u bijvoorbeeld een feest met een bepaald thema? Dan gaat hij graag met u in gesprek om zijn goochelshow of act hierop aan te passen.

Het boeken van Magician Evert in Breda

Het zou zomaar kunnen dat u Evert al eens elders bent tegengekomen. Hij reist namelijk door heel Nederland en tevens ook over de grenzen met zijn uiteenlopende shows, kunsten en goocheltrucs. Misschien kent u Evert van Hollands Got Talent of u heeft hem in Breda gezien bij:

 • Voorbeeld 1
 • Voorbeeld 2

Wilt u Evert van Asselt graag boeken als goochelaar en ballonartiest in Breda? Of heeft u misschien vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op. U kunt Evert zowel bellen als mailen.

Contact
Waarom kiezen mensen voor Magician Evert van Asselt?
 • Jong en energiek
 • Prijswinnende acts
 • Geen reiskosten
 • Kleurrijke ballonfiguren met oog voor detail
 • Pedagogische achtergrond
Offerte aanvragen? Klik op onderstaande button.
Beschikbaarheid en prijzen
WAAR TREEDT EVERT OP ALS GOOCHELAAR / BALLONARTIEST?
Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Bruiloften, Jubilea, Verjaardagen, Tuinfeesten, Examenfeesten

Particulieren
Magician Evert van Asselt verrast, amuseert en verbindt uw gasten!
Tips om goochelaar te worden - magician Evert van Asselt

Bedrijfsfeesten, Openingen, Nieuwjaarsrecepties, Kerstborrels, Zakendiners, Teambuildingsactiviteiten, Personeelsfeesten

Bedrijven
Magician Evert van Asselt maakt uw event onvergetelijk.
Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Basisscholen, Middelbare scholen, Sport clubs, Verenigingen

Scholen/Verenigingen
Laat u gasten verwonderen door Magician Evert van Asselt
Klik hier voor een sfeerimpressie